Château d' Azans | Nyhedsbrev 212, 19. Årgang, 12. Marts 2023

Château d' Azans | Nyhedsbrev 212, 19. Årgang, 12. Marts 2023

 

shadowtop

 CHÂTEAU D' AZANS  |  NYHEDSBREV 212, 19. ÅRGANG, 12. MARTS 2023

separator

Kære aktionærer 

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

På generalforsamlingen i november 2022 stillede bestyrelsen forslag om en forhøjelse af kapitalen fra 2.898.000 kr. til 2.940.500 kr. som følge af salg af slottes lejligheder. Forslaget blev enstemmigt vedtaget på generalforsamlingen, men antallet af fremmødte aktionærer incl. fuldmagter var ikke tilstrækkeligt til at vedtage den foreslåede ændring endeligt. Derfor blev der afholdt en ekstraordinær generalforsamling den 19. december 2023, hvor kapitalforhøjelsen blev vedtaget.

separator

RENOVERING AF LEJLIGHEDER

Renovering af lejlighederne F og U nærmer sig sin afslutning. Projekterne har været mere omfattende end forventet, og vi har desværre også været ramt af sygdom blandt håndværkerne. Begge
lejligheder forventes færdige medio marts, og vi deler billeder fra de færdige lejligheder i næste nyhedsbrev.

separator

PARKEN - VEDLIGEHOLDELSE OG FORBEDRINGER

På generalforsamlingen havde vi en længere drøftelse om, hvordan vi fremover skal passe den fine park, vi er blevet betroet, så det både er en æstetisk nydelse og et rekreativt ferieparadis. Vi blev enige om at lave et særligt møde for alle interesserede aktionærer, hvor vi drøfter mulighederne og ønskerne igennem og ser på muligheden for at lave et prioriteret forslag til bestyrelsen, der giver plads til alle de funktioner, vi gerne vil tilgodese.

Mødet bliver afholdt med udgangspunkt i de tilkendegivelser, der kom fra grupperne på generalforsamlingen. 


Vel mødt den 23. marts 2023 kl. 17.00

på VSK Skolevej 6, 2600 Glostrup


Det vil være muligt at deltage online (husk det ved tilmelding). Bestyrelsen vil være vært med et stykke pizza under mødet.

 

Tilmelding til: Lars Nordborg - mail lao@brondby.dk - tlf. 40 40 87 88

Arrangører: Ole Haag og Lars Nordborg

separator

REPARATION AF BELVEDERE

Afskærmningen ved belvedere på nordkanten har længe været i dårlig stand, og vi kunne frygte for sikkerheden. Derfor er håndværkerne nu gået i gang med at reparere/erstatte ”hegnet”. Vores tanke er, at hele området skal have en make-over, men i første omgang prioriterer vi sikkerheden.

separator

NYT RENGØRINGSTEAM

Flere har klaget over svigtende kvalitet i rengøringen. Vi arbejder tæt med rengøringsfirmaet og har skiftet næsten hele teamet i håb om, at det derfor nu bliver bedre. 

separator

FORUM FOR AKTIONÆRER

Bestyrelsen vil gerne minde om, at der via hjemmesiden er adgang til Forum for Aktionærer. Her kan I dele informationer, og I kan melde jer til grupper, som dækker såvel jeres periode som jeres lejlighed. Endvidere er der mulighed for at søge lejere til jeres lejlighed, hvis I ikke skal benytte den i en given periode. . 

separator

UDLEJNING

Nogle aktionærer fortæller, at de har haft forsøgt at leje en lejlighed til medrejsende gæster uden at kunne finde en ledig bolig i Aktionærsystemet, hvorefter de ved ankomst kunne konstatere, at der var flere ubeboede lejligheder. Derfor opfordrer vi jer endnu engang til at leje jeres lejlighed ud, hvis I ikke selv skal benytte den.

I sætter til udlejning på hjemmesiden samme sted, som I melder ankomst. Husk at trykke på ”gem”!  Hvis lejligheden udlejes, indsætter selskabet lejeindtægten på din konto i bogholderiet, og beløbet kan efter aftale enten blive stående til modregning i fremtidige opkrævninger eller udbetales.

separator

HJERTESTARTER

Vi har opsat en ny hjertestarter uden for ved indgangen til garagen. 


separator

FACEBOOK

Vi vil gerne opfordre jer aktionærer til at poste gode historier fra slottet og området på vores fælles Facebook, så der kommer lidt mere ”liv” i den. Men husk – det er ikke her, du annoncerer efter lejere.. 

separator

MULIGHED FOR OPKRÆVNING AF HALVÅRSAFGIFT VIA MOBILEPAY

Vi gentager her og anbefaler, at alle tilmelder deres fremtidige betalinger til MobilePay. Gør det gerne allerede nu for at sikre, at der bliver betalt til tiden, og samtidig lettes vores administrative arbejde.

Læs hvordan du gør i nyhedsbrevet, som blev udsendt 21. oktober 2022.

separator

De venligste hilsener
Bestyrelsen

separator

Château d' Azans A/S  |  slottet@chateau-d- azans.dk

shadowbottom