Château d' Azans | Nytårshilsen | 10. Januar 2023

Château d' Azans | Nytårshilsen | 10. Januar 2023

 

shadowtop

 CHÂTEAU D' AZANS  |  NYTÅRSHILSEN, 10. JANUAR 2023

separator

KÆRE ALLE,

 

Et nyt år står for døren, og vi kan alle glæde os til at komme ned og besøge vores herlige slot.

Siden 1986 har slottet været på danske hænder og blevet flittigt benyttet året rundt. Om vinteren kan der i perioder være ganske få, mens vi om sommeren ofte har perioder med gæster i alle lejligheder.

Mange har været medejere i adskillige år og slottet har på den måde dannet rammen om gode oplevelser for flere generationer. Om ganske kort tid afslutter vi opdateringen af de sidste to lejligheder. Det har været et meget langt forløb, men vi kan alle glæde os over, at vi nu er nået så langt. Det øger glæden ved at være på Slottet, når man færdes i bekvemme og tidssvarende omgivelser.

Vi fortsætter med at arbejde med de fælles indvendige områder, og går samtidigt i gang med alt det udvendige. Bygningen, orangeriet, tennisbanen og parken er de næste områder, som vil få fokus i de kommende år. Projektlisten er lang og vi prioriterer løbende, hvad der skal sættes i gang under
hensyntagen til vigtighed, økonomi og projektkapacitet i bestyrelsen.

Vi har en stærk og velfungerende bestyrelse, og nyder også glæde af en række aktionærer, der stiller deres viden og erfaring til rådighed. Det er vi meget taknemmelige for. Kombineret med en grundlæggende sund økonomi er vi godt rustede til de kommende år.

Vi håber, at alle aktionærer i 2023 får gode oplevelser på Slottet, og med håbet om et godt 2023, sender vi varme nytårshilsner til alle aktionærer og deres familier.

På bestyrelsens vegne, 

Bjarne Hvidkjær
Formand

separator

Château d' Azans A/S  |  slottet@chateau-d- azans.dk

shadowbottom