Château d' Azans | Nyhedsbrev 208, 18. Årgang, 22. September 2022

Château d' Azans | Nyhedsbrev 208, 18. Årgang, 22. September 2022

 

shadowtop

 CHÂTEAU D' AZANS  |  NYHEDSBREV 208, 18. ÅRGANG, 22. SEPTEMBER 2022

separator

Kære aktionærer 

ÅRETS GENERALFORSAMLING - SÆT KRYDS I KALENDEREN

Traditionen tro afholder vi årets generalforsamling den sidste lørdag i november.

I år er det 26. november 2022, og stedet er Huset, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. Fra klokken 12.00 er der mulighed for indskrivning og udlevering af stemmesedler. Samtidig er slottet vært ved en sandwich.

Generalforsamlingen starter kl. 13.00. 

Vi kan nok være enige om, at vi aktionærer elsker Frankrig og det franske, men gælder det også i sport? Som afslutning på generalforsamlingen viser vi VM fodboldkampen mellem netop Frankrig og Danmark på storskærm med start kl. 17.00. Alle er velkomne til at blive og se kampen. Slottet er vært ved lidt forplejning, der passer til en fodboldkamp.

separator

PARKEN

Vi har i et par år haft udfordringer med at skaffe egnet personale til vedligeholdelse af især området omkring slottet. Vi har i nogle måneder haft en lokal ansat, som faktisk havde den rigtige tilgang til den opgave. Men desværre har han søgt andre græsgange (!), og vi har efter et par måneder med sporadisk hjælp nu fundet et nyt firma, som vi håber bringer os derhen, hvor vi gerne vil være.

Der er mange holdninger til, hvordan parken bør se ud. Skal den ligne en velplejet parcelhushave, eller skal naturen have lov at udvikle sig, og vil vi prioritere biodiversitet? Vi må nok acceptere, at aktionærerne aldrig bliver enige om parkens udseende, men vi må finde en linje, som tilgodeser de fleste ønsker.

separator

RENOVATION / AFFALD

En gammel klassiker i vores kommunikation er håndtering af affald. Sorteringen er lidt anderledes end i Danmark, men det er faktisk ikke så svært:

De store blå containere er til genbrug som pap, plastik og metal, også fra husholdningen f.x. emballage til grøntsager og kager og vandflasker – men UDEN madrester. Det smides løst i containeren – altså IKKE i lukkede poser.

De grå containere med sort låg er til det, der kan lugte, altså madrester og restaffald, herunder tomme glas fra f.x. marmelade og sennep med lågene skruet på og bleer og babyvaskeklude. Skulle der ryge et drikkeglas eller en tallerken, skal de også heri. Alt SKAL i lukkede poser.

Glasflasker (øl, vin, spiritus etc.) må IKKE komme i vores containere, men skal afleveres i de særlige flaskecontainere, som findes bl.a. foran la Commanderie og ved gruspladsen på vej mod byen.

Kommunens renovationsfolk har flere gange afvist at tømme vores containere, fordi disse simple
regler ikke overholdes. Og så er det François, der skal op i containerne og sortere jeres affald korrekt.
Det er ikke rimeligt!

Vi henstiller til, at alle gør sig umage. Hvis I har gæster med på slottet, er det jeres ansvar at hjælpe dem med at sortere korrekt.

separator

BETALING AF HALVÅRSAFGIFT

Vi har gennem lang tid arbejdet på en automatiseret løsning for betaling af halvårsafgift. Vi startede med PBS, men kommunikationen med og sagsbehandlingen hos Nets gjorde, at vi afsøgte andre løsninger. Derfor er vi nu landet på en løsning, hvor I kan betale jeres faktura via et betalingskort eller MobilePay.

Lige nu arbejder vi endvidere på, at der kan oprettes en fast aftale om betaling via MobilePay – en såkaldt abonnementsløsning. Vi forventer at have denne klar inden den kommende betaling i oktober, og det vil betyde, at I efter tilmelding fremover automatisk vil få trukket de opkrævede beløb via MobilePay.

separator

SENGE

De gamle grønne sovesofaer er ved at synge på sidste vers, og i takt med at de bukker helt under, finder vi nye løsninger afstemt efter den enkelte lejlighed.

I lejlighed Q er der eksempelvis installeret 2 nye gode senge, og vi har fundet en rigtig god planløsning. I lejlighed F var det også nødvendigt med en udskiftning, og også her er der opsat 2 nye senge. F er på vej til at blive istandsat ultimo 2022, og i den forbindelse udarbejdes en ny planløsning.

Her er et par fotos af lejlighed Q, som var den første lejlighed, der i denne omgang fik 2 rigtige senge.  

 

separator

Vi glæder os til at ser jer til generalforsamlingen.


De venligste hilsener
Bestyrelsen

separator

Château d' Azans A/S  |  slottet@chateau-d- azans.dk

shadowbottom